logo
14 January 2013

Lichtblauw voor mevrouw

Gepost in overig

Als je twittert en bijvoorbeeld Nikkie volgt, zul je het hebben meegekregen: vannacht waren de ‘Golden Globes’. Volgens Boulevard (ja, ik moest dit opzoeken…) zijn dit beeldjes bestemd voor “uitmuntendheid in film en televisie, in binnen- en buitenland” en worden deze dus aan verschillende ‘beroepen’ uitgereikt in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Oscars.

Bijna belangrijker dan de beeldjes bij zo’n show zijn echter vaak de júrken. Ik spitte vanochtend alle jurken door en kwam – na het best lastig te hebben gehad met kiezen- uiteindelijk met Nicole Richie’s jurk uit de bus als favoriet.

Photobucket
PhotobucketIk vind haar kapsel perfect passen bij haar jurk, haar tintje perfect passen bij haar jurk en haar make-up perfect passen bij haar jurk. Eigenlijk ben ik dus vooral fan van het pláátje Nicole Richie, en niet zozeer van de jurk.

Alle andere “pláátjes” bekijken? Dat kan hier.

Vertel je me wie jouw favoriet is?


Bron afbeeldingen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties