logo
30 January 2013

Outfit – Black & yellow

Gepost in mijn outfits

De helft van deze outfit is typisch wat voor mij, de andere helft niet. De titel ‘Black & yellow’ leek me dan ook niet alleen toepasselijk om de kleuren uit deze outfit, maar ook omdat ‘yellow’ echt wat voor mij is en ‘black’ niet echt. Dat wil zeggen: ik houd van zwart voor zover het geel lekker van jullie scherm laat knallen, maar niet op zichzelf staand en alleen ter ondersteuning dus. Terug naar wat typisch wat voor mij is en wat eigenlijk niet. Wel: het geel, een maxi jurk en een voorzichtig stukje van de ketting. Allemaal precies zoals ik het zou doen, wat bij me past en waar ik van houd. Niet: veel zwart, een muts en sneakers. Deze geven de outfit een skate-achtig gevoel en dat is één van de weinige stijlen waar ik eigenlijk totaal niets mee heb. De combinatie van ‘wel’ en ‘niet’ vind ik leuk: als ik alleen maar zou dragen wat typisch wat voor mij is, zouden mijn outfits erg saai worden voor me en als ik alleen maar zou dragen wat niets voor mij is, zou ik me niet meer mezelf voelen in mijn outfits.

Deze sneakers staan in mijn kast omdat ik sneakers met konijnen erop simpelweg niet kan weigeren: dat moeten jullie kunnen begrijpen. Hoewel de konijnen op de sneakers in een vrij agressieve bui zijn (geen idee waarom), ben ik wel wat gewend en liet ik me er niet door afschrikken. Zwart en geel vind ik eigenlijk helemaal niet zo’n mooi combinatie, maar aangezien ik graag deze sneakers wilde combineren moest ik er toch aan geloven: aan ‘Black & yellow’.

Wat vind jij van deze outfit? Welk deel is typisch wel wat voor jou en welk deel niet?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Divided maxi jurk
Asics sneakers
H&M faux fur
H&M Divided muts
Zalando Collection tas
birdienumnum ketting


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties