logo
22 January 2013

Outfit – Doen alsof het warm is

Gepost in mijn outfits

Toen het ruim een week geleden kouder, maar éindelijk zonniger werd, kreeg ik zin om gek te doen en te zonnebaden in het gras. Natuurlijk hield ik dat niet langer dan een kwartier vol voordat mijn vingers eraf vroren. Als ik me kan focussen op de camera scheelt dat echter een stuk. Toch viel het ‘binnen weer opwarmen’ me tegen en was ik blij toen ik ‘s avonds eindelijk onder een warme douche stond.

Ook in deze outfit staan gouden details weer centraal: misschien is het wel ‘een fase’ waar ik in zit. De beige laarsjes van Sacha passen perfect bij mijn nepleren jack met gouden studs, vond ik. Ik vind de laarsjes zo leuk omdat de studs verschillend zijn: dat maakt ze nét iets anders dan wat je op dit moment veel ziet. Bovendien was een beige paar welkom omdat de kleur in mijn schoenencollectie best dun gezaaid is. Áls ik dan beige schoenen heb is het vaak nét de verkeerde tint bij de beige kleding die ik heb: daar heb ik bij beige nogal eens last van.

Voor de rest van de outfit koos ik items uit in dezelfde kleurstellingen, of een kleur die er tussenin of dichtbij zit (zoals grijs). Mij valt op dat ik vaak óf voor kleurrijk ga, óf voor een combinatie van grijs- en beigetinten als het op mijn outfits aankomt. Ik scroll even door de laatste outfitposts om dat te checken hoor… Deze outfit is wellicht een uitzondering (alhoewel: er zit geen beige in, maar wel gebroken wit en bruin), maar verder denk ik dat deze regel wel op gaat in mijn stijl. Ik weet eigenlijk niet hoe dat zo gekomen is. Best grappig hè?

Heb jij kleuren die je vaak met elkaar combineert of juist niet?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M BIB trui
Only jack
H&M Divided legging
Sacha laarzen
Mango ketting
5 inch and up for Nelly haarband


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties