logo
5 January 2013

Outfit – Glitter

Gepost in mijn outfits

Hoewel ik toch echt wel een meisje-meisje ben, denk ik (wat is dat eigenlijk nog tegenwoordig?), heb ik nooit veel glitter gedragen. Bij glitter krijg ik de associatie van een feestje, iets bijzonders, over-the-top. Ook al weet ik dat mode elke dag wel een feestje is en ik totaal niet vies ben van een beetje over-the-top, een alledaagse schoen met glitter: dat idee klopte voor mijn gevoel niet.

Daar is verandering in gekomen, want deze schoenen zijn toch best alledaags én best glitterig. Met dit donkere weer komen ze eigenlijk slecht tot hun recht: wanneer de zon op ze schijnt zijn ze namelijk kleurrijk als een malle. Daar viel ik voor. Dat heeft me over de glitterstreep getrokken.

De glitter uit de schoen laat ik subtiel terugkomen in de rest van mijn outfit in het haarbandje en het riempje. Het was niet de bedoeling om met blote knieën naar buiten te gaan, maar mijn kniekousen zakten af (‘heddewelles’). De voorkant vind ik een mooi geheel, maar de achterkant is (door de wijde kimono en ruime jeans) een beetje hobbezakkerig.

Wat vind jij van glitter voor alledag?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
C&A body
H&M kimono
Nelly jeans
Sacha schoenen
Mi Moneda ketting
H&M riempje
H&M haarband


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties