logo
24 January 2013

Outfit – It’s the most snowy time of the year

Gepost in mijn outfits

Toch een beetje moeilijker dan ik dacht: aankleden met een dik pak sneeuw en temperaturen onder nul en dan ook nog met je kleding onoverzichtelijk in dozen én zonder spiegel. Jaja. Die laatste paste dan wel niet in een doos, maar is evengoed tijdelijk opgeborgen. Oh, wat ben ik blij dat ons interne verhuisproject inmiddels bijna is afgerond!

Deze outfit kwam tot stand doordat de combinatie van het felle mintgroen en het donkere bordeaux me zo mooi leek. Dit kleurcontrast leek mij het beste tot zijn recht komen wanneer ik de rest van de outfit zou combineren met rustige ‘kleuren’ als zwart, wit en beige. Zowaar heb ik daardoor kleur met beige gecombineerd: iets waarvan ik laatst nog schreef dat amper te doen.

Waar het precies aan ligt weet ik niet, maar de outfit komt een beetje vormeloos op mij over. Waarschijnlijk doordat het vest en de broek beiden vrij los zitten. Van mijn kruin tot mijn nek vind ik de outfit wel geslaagd, maar de rest had ik beter anders in kunnen vullen. Met een strakke koltrui, mijn bordeaux kleurige rokje (maar die is net een stukje bruiner qua tint dan de hoed) en mijn witte maillot bijvoorbeeld.

Wat vind jij van de outfit en hoe had jij de hoed en de sjaal verder gecombineerd?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Miss Etam vest
tweedehands broek
H&M Divided sjaal
Shoeby hoed
C&A laarsjes


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties