logo
10 January 2013

Outfit – Lentekleuren

Gepost in mijn outfits

Oké, oké, na deze outfit zal ik mijn is-het-al-bijna-lente?-gedrag voorlopig weer even in de kast stoppen, maar ik kon het toch niet laten om alvast gekleed te gaan in wat lentekleuren. Ik bedoel: deze schoenen zijn ook een voorproefje op het volgend seizoen en waren een paar weken geleden al verkrijgbaar!

Ik wilde graag de leuke enkellaarsjes laten zien, waardoor ik me heb laten verleiden de spijkerbroek op te rollen. Of dat nou zo’n goed idee was… Ik ben bang dat ik er een beetje “worstenpootjes” van krijg. In combinatie met die slobbertrui doen de twee niet veel voor mijn figuur. Gelukkig benadrukken het stijle haar en de hakken wél m’n lengte.

Omdat deze enkellaarsjes al best op zichzelf staand zijn, moest ik even goed denken hoe ik ze zou combineren. Mijn trui-met-duizend-kleurtjes, jeans en fel-/mintgroene sjaal leken me zowel rustig als sprekend genoeg. Toch miste ik nog iets chics, omdat al die kleuren ietwat kinderlijk aandeden. Zo kwam ik uit bij het horloge: deze geeft naar mijn idee de beroemde finishing touch.

Ben jij al in voor lentekleuren in je outfits?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M trui
H&M Divided sjaal
ASOS jeans
Six horloge
vanHaren schoenenFoto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties