logo
8 January 2013

Outfit – Licht opvatten

Gepost in mijn outfits

Dit is mijn favoriete outfit van 2013. Zo, dan zit mijn taak er weer op voor dit jaar hè? Ik spreek jullie over een maandje of 12 wel weer…

Haha, grapje! Ik denk gewoon dat lichte kleuren me erg helpen in de winter om het hele leven wat ‘lichter op te vatten’ en dus word ik erg blij van deze outfit. Daarnaast vind ik crème ook erg chic, helemaal in combinatie met de glanzende broek en metallic heel. Wisten jullie niet hè, dat je in bijna compleet H&M er zo chic uit kunt zien?

Daarbij moeten we niet vergeten deze She Inside trui (mét bijpassende sjaal) credits te geven voor deze outfit, want die zijn júist zo verdiend. Een beetje glamour toevoegen aan een outfit is namelijk niet zo heel erg moeilijk, maar deze vervolgens op de juiste manier down dressen is des te lastiger. Deze trui doet dat perfect. Het is de zachtste die ik ooit zal hebben denk ik: ik wil erin wonen! 

Alles bij elkaar denk ik dat deze outfit perfect is voor alledag-maar-iets-meer-bijzonder. Kortom: voor een dag zoals alle dagen moeten zijn. Niet anders dan alle anderen, maar toch bijzonder.


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
She Inside trui en sjaal
H&M broek
H&M laarzen
H&M riempje
H&M cuffFoto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties