logo
18 January 2013

Outfit – Military

Gepost in mijn outfits

Hoewel paardrijden niet echt ‘militair’ is, vind ik deze outfit toch behoorlijk military. Het komt waarschijnlijk door de schoenen met ‘Western’ details, camouflage print, grove schakelketting, capuchon, jeans en het (nep)leer. Allemaal niet ontzettend ‘vriendelijke’ patronen en materialen. Toch word ik er wel blij van, hoewel ik je niet precies kan vertellen waarom. Ik houd het bij de aanwezigheid van de zon.

De bruine achtergrond lijkt namelijk misschien een mooi Photoshop effectje, maar nee hoor: deze is puur natuur. Het is wat de zon doet als hij zich, godzijdank, toch nog even laat zien in de winter. Maakt het geen perfect decor bij deze outfit? Ik voel me een soort strijder in het woud, haha.

Wat vind jij eigenlijk van een lange top of een jurkje over een broek? Ik deed het als kind veel, maar had het nu al járen niet meer gedaan. Hier vond ik het ineens weer passend, naast het feit dat het natuurlijk ook wat warmer is dan een panty of maillot.

Houd jij van de ‘military’ stijl?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Object via Sans Online jasje
Dress Republic jurk
Vila via Sans Online jeans
Bullboxer schoenen
Nelly ketting
H&M cap


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties