logo
7 January 2013

Outfit – Streepjes

Gepost in mijn outfits

Zelfs de binnenkant van mijn laarsjes hebben streepjes, zie je dat? Dit keer zijn dus niet alleen de kleuren in mijn outfit feilloos op elkaar afgestemd: het dessin ook. Het rokje tot de knie in combinatie met de laarsjes tot halverwege mijn schenen geeft me echt ienieminie beentjes, maar dat voelde hier wel als schattig. In combinatie met de muts voelde ik me een soort kaboutertje, haha.

Naast dat ik nog steeds verliefd ben op deze trui, ben ik inmiddels ook verliefd op deze laarsjes. Ze verdienen zeker niet de allergrootste schoonheidsprijs, maar sommige dingen komen gewoon pas tot hun recht in de juiste combinatie. In het geval van deze laarsjes vind ik deze outfit zeker de juiste combinatie voor ze. Ze brengen net de juiste hoeveelheid kleur terug. En ze lopen héul erg lekker!

Wat vind jij van mijn streepjesoutfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
She Inside trui
Miss Etam jurkje als rok
Happy Socks panty
H&M laarzen
H&M Divided muts


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties