logo
12 January 2013

Outfit – Van zomer- naar winterjurkje

Gepost in mijn outfits

Voor mij is kleding nooit gebonden aan seizoenen. Het ene is misschien meer geschikt voor de zomer, het andere komt beter tot zijn recht in de winter, maar dat wil niet zeggen dat je het in de andere seizoenen dus niet kunt dragen. Het jurkje in deze outfitpost is daar een perfect voorbeeld van: ik zou het een zomerjurkje noemen door de dunne stof en omdat ik hem in de zomer heb gekocht. De print, het model en de kleuren kunnen echter ook prima in alle andere seizoenen. Door de jurk met een dik vest te combineren heb ik hem instant klaar gemaakt voor de winter. Uitgekeken op je wintergarderobe? Dan zou ik dus maar eens tussen je zomerkleding gaan kijken, als ik jou was.

Doordat het model van het jurkje in combinatie met de print een beetje tuttig kan zijn, heb ik ‘m geprobeerd stoer te combineren met de enkellaarzen met stompe neus en mijn spijkergilet. Hetgeen waar ik het meeste over twijfel is de zwarte legging: die vind ik vrij hard ogen naast de verder niet heel uitgesproken kleuren. Toch zou ik eerlijk gezegd ook niet weten wat voor panty of legging ik dan wel had moeten kiezen.

Draag jij wel eens een zomerjurkje in de winter? Of andersom?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Divided jurk
DKNY vest
Primark via eBay spijkergilet
Bronx schoenen
H&M ketting
Coolcat riempje

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties