logo
27 January 2013

Sugarfree Shoes via Nelly.com – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Laatst stuitte ik op het schoenmerk Sugarfree en wat ik zag waren kleuren, hakken en glitters. Hoera! Hoewel een wat meer basic paar ook erg prettig is om in de kast te hebben, is dit éigenlijk hoe ik schoenen het liefste zie. Het merk bleek ook nog eens vrij betaalbaar: het meeste zit qua prijs tussen de €40,- en €80,-. Terwijl ik dit schrijf ben ik de sneeuw en het ijs weg aan het kijken: kan ik alweer hakken aan?!

Hoewel ik van onderstaande schoenen natuurlijk meteen naar de gele laarsjes toe werd getrokken, vind ik de blauwe enkellaarsjes ook wel erg mooi. De vorm van die hak zie ik de laatste tijd steeds vaker en dat bevalt me wel. De sleehak in drie kleuren vind ik ook tof: qua ontwerp natuurlijk erg afgekeken van schoenmerk Finsk, maar dan een stuk betaalbaarder (voor Finsk betaal je al gauw €300,-).

Photobucket
V.l.n.r.: Zwarte enkellaars, €64,95 / Blauwe enkellaars, €74,95 / Blauwe schoen met gebogen hak, €59,95 / Gele enkellaars, €64,95 / Sleehak, €59,95 / Blauwe pumps, €64,95Sugarfree is voor ons Nederlanders alleen te koop bij Nelly.com. Daar betaal je geen verzendkosten en kun je betalen met iDeal en creditcard. Hier kun je alle Sugarfree schoenen op Nelly.com bekijken, mocht er bij mijn favorieten nog niet zitten wat je zoekt. Tenzij je op zoek bent naar een leuke sneaker natuurlijk, want dan kun je bij Sugarfree lang zoeken ben ik bang. Hoezo suikervrij? Heerlijk zoet zijn deze schoenen.

Zijn deze hakken jouw stijl?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties