logo
1 January 2013

Terugblik – Mijn favoriete outfits van 2012

Gepost in mijn outfits

Gelukkig 2013 allemaal! Dit is de laatste terugblik naar 2012 die ik jullie laat zien, want het wordt tijd om lekker voorúit te gaan kijken.

Op verschillende verzoeken (waaraan ik natuurlijk niet géén gehoor kon geven) zie je in deze post míjn favoriete outfits van 2012.

“Dat zal wel moeilijk zijn”, bedacht één van jullie al, en ja: dat was het best. Je hebt outfits waarvan je zeker weet: deze hoort gewoon niet tussen het rijtje van de állerleukste of outfits waarvan je weet dat die er sowiesóóó in moet. Maar natuurlijk is er ook een categorie outfits waarvan ik dacht: ‘Is het nou de outfit of de setting die ik leuk vind?’, ‘Is het nou omdat deze outfit origineler is dan anderen of vind ik hem écht heel leuk?’. Die vragen waren lastig te beantwoorden. Daar ben ik na een tijdje dan ook mee gestopt, waarna ik zonder te beredeneren gewoon op gevoel mijn favoriete outfits ben gaan kiezen. Dit zijn ze (op chronologische volgorde):

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


Opvallend vind ik dat echt driekwart van de outfits van het laatste half jaar zijn. Daar trek ik maar even de conclusie uit dat mijn stijl dit jaar zich dus weer flink ontwikkeld heeft en dat ik wat ik eerder droeg toch niet helemaal meer zo leuk vind als wat ik nu draag. Gelukkig maar: het zou vervelender zijn als het andersom was.

Kan jij je vinden in mijn keuzes? Welke outfit vind je ook te gek en welke juist niet?


Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties