logo
20 January 2013

Win! – Het boek “Alles Wat Er Was”

Gepost in overig

Is het niet super leuk dat drie van mijn lezers het nieuwe boek Alles Wat Er Was met mij mee gaan lezen? Niet over mijn schouder natuurlijk: jullie krijgen een eigen exemplaar thuis gestuurd!

PhotobucketDeze week heb ik het boek, naast Vogue dus, ook nog in LINDA. én met veel aandacht in de boekhandel gezien. Dat maakt de roman nog een beetje veelbelovender, niet? Zeker weten doe ik echter niets, want ook ik moet het boek dus nog lezen. Ik ben benieuwd!

Photobucket
Photobucket


Win!

Ben jij een boekenliefhebber óf wil je er één worden?
Lijkt Alles Wat Er Was van Hanna Bervoets jou de moeite waard?

Doe dan het volgende:

1. Volg fashionisaparty.com via Facebook (als je geen Facebook hebt volstaat een andere manier ook: laat het me even weten).

2. Laat een reactie achter waarin je vertelt je dat je kans wilt maken en dat je me volgt.

Let op: foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland en België. Meedoen kan t/m 27 januari 2013. De winnaressen worden willekeurig gekozen en krijgen persoonlijk bericht. Vul een geldig e-mailadres in bij het achterlaten van je reactie, zodat ik contact met je op kan nemen als je wint. Binnen 5 dagen niet gereageerd? Dan wordt je prijs helaas vergeven.

Succes!


Foto’s door mij.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties