logo
26 February 2013

Fashion crush – Elena Perminova

Gepost in fashion
In Fashion crush zie je een trend, persoon, merk, print, kledingstuk of kleur uit de mode- en/of beautywereld waar ik op dit moment helemaal weg van ben.

Grappig is dat hè, dat iets of iemand je nooit is opgevallen? Tótdat het je wel opvalt, en dan zie je het/hem/haar ineens overal. Dat precies had ik met Elena Perminova. Een dame die er voor februari 2013 ook heus al was, maar die ik ineens op every single streetstyle foto lijk tegen te komen en die me sinds een paar weken in positieve zin opvalt.

Misschien dat ik onder een steen heb geleefd, maar ik had dus nog nooit van de dame in kwestie gehoord. Deze stunning outfit was mijn eerste kennismaking met haar. Sindsdien herken ik haar alleen als haar naam erbij staat, want Elena is zo veelzijdig als wat. Als iemand een ‘neutraal’ gezicht heeft is zij het en haar stijl kan alle kanten opgaan. Hoewel ik erg van uitgesproken types houdt, en Elena zélf dus niet zo opvalt, doen haar outfits dat des te meer. Ze hebben altijd wat bijzonders, zijn op een bepaalde manier minimalistisch en op een bepaalde manier juist weer niet.

Vaag ben ik hè? Komt omdat Elena ook een beetje mysterieus op me overkomt. Fascinerend zijn zij en haar stijl voor mij en fascinerend zij  is genoeg om je in mijn hoofdje te nestelen als Fashion crush.

Je wilt nu wel weten wat ze dan eigenlijk doet? Elena – wiens naam niet onder doet voor door die andere stylish dame: Miroslava Duma – zal ongetwijfeld ook één of andere ‘creative editor’ zijn bij een gerenomeerd modetijdschrift, is mijn gok. Terwijl ik dit schrijf ga ik checken of het klopt. Nope! Elena is model en daarnaast getrouwd met een miljardair (geen verkeerde combinatie met een liefde voor mode). Verder wordt ze bestempeld als it-girl, socialite, fashion icon: een soort Paris Hilton dus, maar dan niet van de party-, maar van de fashion scene. Nog meer lezen over de Elena en andere ‘Koninginnen van de streetstyle’? Dat kan hier.

Om een lang verhaal nog wat langer te maken: ja, ik heb dus onder een steen gelegen. Als er meerdere Koninginnen zijn is Elena dé Koningin van de streetstyle. Zij was degene die dé Kenzo sweater groot maakte, ze is degene die er op elke foto effortless chic uitziet. En ja: dat is ook wel een tikkeltje makkelijk als je budget tot aan de hemel rijkt, máár zie jij die neongele ketting hieronder? Die is van H&M! Ha: ik hoef me niet meer schuldig te voelen dat ik, als pleiter voor betaalbare mode, Elena hier op een voetstuk tot aan de wolken plaats.

 photo alltheprettybirds.jpg
 photo elbowsandkneesblog.jpg
 photo fashiongalactic.jpg
 photo styleandthecity2.jpg
 photo styleandthecity.jpg
 photo thefrontrowview.jpg
 photo thestreetmuse.jpgWat vind jij van Elena’s stijl?


Bronnen foto’s: 

All the pretty birds / Elbows and Knees / Fashion Galactic / Style and the City / The Front Row View / The Street Muse

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties