logo
12 February 2013

Grammysterlijk

Gepost in fashion

Ik was nooit zo van de ‘Red Carpet Fashion’, maar nu ik er voor de derde keer (eerder hier en hier) in korte tijd aandacht aan besteed kan het bijna niet anders of dat is aan het veranderen.

De Grammy’s werden afgelopen zondagavond uitgereikt in de VS aan de groten der muziekwereld. Belangrijker dan wie er wint is echter misschien nog wel wie wat hoe draagt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het dit keer niet kon houden bij één foto als favoriete creatie, want ik vond veel meer dames er meesterlijk uit zien dan bij de gemiddelde awardshow.

Beyoncé bijvoorbeeld, maar ook de al door iedereen positief besproken Rihanna en zélfs Alexa Chung. Het zomerse is dan misschien niet heel ‘Red Carpet’ (de rode lipstick is wat mij betreft dan ook noodzakelijk), het past wel perfect bij Alexa’s uitstraling, vind ik. En ik bedoel: Red Carpet zal op den duur vervelen, maar uitstraling nooit…

 photo bonniemckeegrammys2013.jpg
 photo rihannagrammys2013.jpg
 photo beyoncegrammys2013.jpg
 photo alexachunggrammys2013.jpg
 photo kellyrowlandgrammys2013.jpgExcuus dat mijn keuzes – fel gekleurd haar, rood, zwart/wit- zo voorspelbaar zijn als wat.

En ohja: ik was eigenlijk ook niet zo van de mannenmode, maar nu ik toch bezig ben… het jasje van John Mayer: wauw!

Ik ben erg benieuwd wie jouw favorieten zijn en waarom. Bekijk ze (bijna) allemaal hier en hier en laat het me weten!


  Bron foto’s:

E Online / The Non-Blonde.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties