logo
14 February 2013

Outfit – De eerste zonnebril van het jaar

Gepost in mijn outfits

Ernstige kou betekent vaak ook lekkere zon betekent zonnebrillenweer! Het accessoire waar ik een paar jaar geleden nog niets mee kon, is nu één van mijn favorieten geworden en geeft me nog een divagevoel wanneer ik een vuilniszak aan zou trekken. Laten we eerlijk zijn: dat heb ik ook min of meer aan. Hij is leuker, dat zeker, maar het model heeft er wel degelijk iets van weg.

Ik weet niet of ik óóit zoveel aan had (misschien op een lang-geleden-wintersport?) als hier: een t-shirt met lange mouw, jurkje met lange mouw, dikke poncho, dikke sjaal/kol, twee panty’s, gevoerde schoenen… dat was het en het valt dus eigenlijk wel mee. Toch voelde het ontzettend ingepakt en vooral: warm! Hoewel ik zéér veel zin heb in warmte, wil ik het er ook nog even van nemen nu het zo koud is: nú nog even de dikke stoffen, vele laagjes en voeringen uit de kast halen. Hopelijk kunnen ze er over één à twee maandjes er dan voorlopig in blijven. En de zonnebrillen er voorlopig uit!

Draag jij wel eens een zonnebril in de winter als de zon schijnt?

 photo Outfit-Deeerstezonnebrilvanhetjaar7.jpg
 photo Outfit-Deeerstezonnebrilvanhetjaar3.jpg
 photo Outfit-Deeerstezonnebrilvanhetjaar5.jpg
 photo Outfit-Deeerstezonnebrilvanhetjaar1.jpg
 photo Outfit-Deeerstezonnebrilvanhetjaar6.jpg
 photo Outfit-Deeerstezonnebrilvanhetjaar2.jpg
 photo Outfit-Deeerstezonnebrilvanhetjaar4.jpg
H&M Divided jurkje
Bershka poncho
Palladium schoenen
H&M Man sjaal
H&M Conscious zonnebril


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties