logo
6 February 2013

Outfit – Geïnspireerd door de natuur

Gepost in mijn outfits

De titel klinkt nogal zweverig vind ik, maar ik denk dat we (bewust en onbewust) toch echt continu geïnspireerd raken door de natuur. Bij deze outfit vond ik dat wel héél duidelijk: veren, panterprint, leren laarzen én natuurlijk de achtergrond. Omdat ik vond dat die ‘natuurlijke elementen’ eruit moesten kunnen springen, heb ik de outfit redelijk rustig gelaten. Zo komen de prints en veren het beste tot hun recht.

Een hippiebandje (én veren) als deze zag je vooral zo’n twee, drie jaar geleden (uit mijn hoofd) veel, maar dat maakt me bitterweinig uit: juist nu mijn haar langer wordt, vind ik het steeds leuker staan. Het is dat deze mijn hoofd echt verrékte veel pijn bezorgt aan het einde van de dag, anders zou ik hem zeker weer vaker gaan dragen nu ik hem ‘herontdekt’ heb.

Wat vind jij van mijn outfit? Te rustig voor mijn doen misschien? Veel te ‘boho’ door het haarbandje? Mooi kleurgebruik? Toffe prints? Say it!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Only trui (hier afgeprijsd!)
H&M Divided broek
Bronx schoenen
H&M Divided haarband
Ernest via Urban-stiletto.com horloge


Foto’s door Jojanneke Vonk.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties