logo
23 February 2013

Outfit – Lekker gek

Gepost in mijn outfits

Het eerste wat mij te binnen schoot toen deze outfit ‘af’ was, was ‘lekker gek’. Dat was (toevallig of niet) ook precies wat mijn vriendje zei toen hij mij erin zag. Ik zie een paar stijlen afgewisseld, maar weet niet eens precies welke stijlen. Sportief, preppy en netjes: zoiets? Ik vind het in ieder wel leuk: vrolijk, kleurrijk en een beetje gek dus.

Het is voor het eerst dat ik een sjaaltje op deze manier draag. Dat ontstond doordat ik de ketting al om had, maar het sjaaltje me er wel fris bij leek. Als het sjaaltje rondom mijn keel zou vallen zou je niets meer van de ketting zien natuurlijk, dus dan maar zo. Ook met mijn haar heb ik een beetje geëxperimenteerd: de zijkanten naar achteren vast gezet, de bovenkant wat hoogte gegeven en de lengte en punten laten hangen. Ik vind het wel wat hebben.

Al met al heb ik hier niet mijn favoriete outfit ooit te pakken, maar zeker één waar ik blij mee ben en die ik echt anders dan anders vind. Zoals je weet houd ik daarvan: mezelf en mijn stijl genoeg vernieuwen.

Wat vind jij? Ook dat het wel wat heeft of heb je een heel andere mening?

 photo Outfit-Lekkergek.jpg
 photo Outfit-Lekkergek5.jpg
 photo Outfit-Lekkergek1.jpg
 photo Outfit-Lekkergek3.jpg
 photo Outfit-Lekkergek7.jpg
 photo Outfit-Lekkergek6.jpg
 photo Outfit-Lekkergek4.jpg
Primark trui
H&M Trend ketting
H&M sjaal
Bershka rokje
Nike sneakers


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties