logo
27 February 2013

To the dark side

Gepost in beauty

Alweer een haarverandering en alweer één die niet echt de bedoeling was (net zoals toen ik terugging naar compleet rood): mijn haar is donker!

Donkerpaars welteverstaan: op de foto’s lijkt het roder dan dat het is. Ik heb op aanraden het donker laten verven omdat ik door al het geverf verschillende ‘balken’ in mijn haar had gekregen: dat betekent dat er veel kleurverschil te zien was en kleurverschil op de niet-positieve manier. Er was echt niets anders aan te doen dan het donker te laten verven en toen dat eenmaal was doorgedrongen, dacht ik: waarom niet eigenlijk? Mijn haar was een paar jaar geleden al donker en dat vond ik mooi. Donkerrood (bordeaux rood) vind ik alleen niet zo (nooit echt van gehouden, ik weet ook niet waarom) en donkerbruin was me toch, tja… iets te gewoontjes. Zodoende kwam ik op donkerpaars: een koele tint, voor de verandering. Al zit er nog wel iets van warmte doorheen, want dat wat eronder zat, kun je nooit helemaal ‘neutraliseren’.

 photo tothedarkside2.jpg
 photo tothedarkside1.jpgWel moest ik even wennen hoor! Ik vind dat donker haar me wat bleker maakt bijvoorbeeld. Gelukkig heb ik al een aantal voordelen gemerkt: het kleurverschil is dus zo goed als weg, de kleur loopt véél minder terug na een keer wassen (wat bij felle kleuren wel het geval is) en het paars staat gewoon lekker edgy.

Wat vind jij? Goed gedaan?


Foto’s door Ruben Heijerman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties