logo
30 March 2013

Een budget alternatief voor OCC Lip Tars

Gepost in beauty

Nu zijn OCC Lip tars (ik draag er hier één, google even als je niet weet wat het zijn) tegenwoordig op veel plekken afgeprijsd, en dus niet meer zo duur, maar toch wilde ik jullie dit alternatief niet onthouden. Dankzij Marjolein vond ik een Etsy shop die allerlei goed gepigmenteerde, felle kleuren lipstick (zoals OCC Lip tars dus) verkoopt. En dat voor niet veel geld!

 photo impulsecosmeticslipstick.jpgDe shop heet Impulse Cosmetics en verkoopt alle lipsticks voor €5,56 (daar komen wel €7,- aan verzendkosten bij, maar slechts €0,80 voor elk volgend product dat je koopt – het is dus vooral aantrekkelijk bij grotere bestellingen).

Nu weet ik dat de meesten van jullie niet echt een boodschap hebben aan knalblauwe lipstick, maar vergeet niet dat dit soort kleuren heel handig kunnen zijn om te mengen. In combinatie met rood krijg je door blauw bijvoorbeeld paars.

Toch niet overtuigd van “colorblocking” blauw, groen of geel voor je lippen? Ze hebben er ook veel draagbaardere tinten rood, bruin en roze, zoals je hierboven ziet.

Iets voor jou?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties