logo
3 March 2013

Mijn kamer – Het lipstick- en lipglosslaatje

Gepost in beauty

Ook het laatje met lippenstift en lipgloss is een deel van mijn kamer dat inmiddels is (in)gevuld. Nadat ik mijn collectie eens grondig onder handen nam (waarbij ik mijn hele hand onderswatchte – zie hieronder) en zo n 70% oude meuk weggooide, bestaat mijn collectie (weer) uit stickjes en glossjes waar ik blij mee ben.

 photo Mijnkamer-Hetlipstick-enlipglosslaatje1.jpgIk heb allerhande merken: van Essence tot MAC. Ik heb bijvoorbeeld een paar OCC Lip tars (zal ik jou eens iets vertellen? op dé headerfoto waar je – hopelijk- dagelijks tegenaan kijkt draag ik er één). Verder een paar glossen met spiegeltje (kunnen ze die alsjeblieft op elk make-up product doen?) van Gosh en een paar lipsticks van Milani waar ik heel tevreden over ben. Milani is in Nederland niet zo bekend, maar stiekem een geweldig merk (niet alles – deze post bewijst dat sommige producten een beetje te 90s zijn-, maar de prijs/kwaliteitverhouding is in ieder geval goed). In de tijd dat ik fanatieker was met make-up vond ik het heerlijk dit soort niet zo bekende maar goede merken naar Nederland te halen.

Kijk mee naar hoe mijn lipstick- en lipglosslaatje eruit ziet en naar wat willekeurige producten waarvan ik een close-up foto heb genomen:

 photo Mijnkamer-Hetlipstick-enlipglosslaatje2.jpg
 photo Mijnkamer-Hetlipstick-enlipglosslaatje3.jpg
 photo Mijnkamer-Hetlipstick-enlipglosslaatje4.jpg
 photo Mijnkamer-Hetlipstick-enlipglosslaatje5.jpg
 photo Mijnkamer-Hetlipstick-enlipglosslaatje6.jpg
 photo Mijnkamer-Hetlipstick-enlipglosslaatje7.jpg
 photo Mijnkamer-Hetlipstick-enlipglosslaatje8.jpg
 photo Mijnkamer-Hetlipstick-enlipglosslaatje9.jpgIk doe het de laatste weken al meer, maar wil het eigenlijk dagelijks doen: een lipgloss of lipstick dragen. Ik bedoel: waarom niet? Het geeft mij standaard een wat meer ‘vampy’ gevoel. Een beetje een vage omschrijving, maar daarmee bedoel ik: meer kracht, meer zelfvertrouwen, meer ‘alles uit mezelf halen wat erin zit’. En als ik deze foto’s zie vind ik het ook gewoon zonde deze mooie producten meer te laten liggen dan nodig.

Mijn favoriete kleur kan ik je echt niet aangeven. Wel weet ik dat ik veel meer van lipstick houdt dan van lipgloss (waar ik desondanks toch niet te weinig van heb) en dat ik houd van creamy kleuren zonder shimmer en glans. Van dat laatste heb ik wel gehouden, maar is iets waar ik tegenwoordig een erg ‘drogisterij gevoel’ van krijg (is het je nooit opgevallen? in héél veel drogisterij lipstick zit een glans, shimmer of glitter). Verder vind ik de afwisseling leuk: rood, donkerbruin, paars, fuchsia, ik kan het allemaal waarderen.

Draag jij vaak lipgloss/lipstick? Wat is je favoriete kleur/tint/effect?


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties