logo
3 March 2013

Outfit – Hondjes

Gepost in mijn outfits

Hoe leuk ze ook zijn, ik heb er eerlijk gezegd wel even over gedaan voordat ik wist hoe ik ze wilde combineren: deze regenlaarzen. Nog steeds ben ik niet helemaal tevreden, maar goed: ik heb het tenminste eindelijk geprobeerd! Het broekje en de muts vind ik erg leuk bij de laarzen passen, maar aan de trui stoor ik me hier op de één of andere manier: de trui voelt te “serieus” voor het blije hondenprintje, denk ik. Kunnen jullie mij volgen als ik dat zeg (schrijf)?

Even een tikje off-topic van de outfit: outfit foto’s maken op een (verlaten) spoor was altijd zo’n beetje mijn “outfit foto droom”. Dus om een niet te enthousiast verhaal toch wat enthousiaster af te ronden: ik ben heel blij dat die nu werkelijkheid is geworden! Dat is nooit eerder gebeurd, omdat ik simpelweg niet wist waar ik er één moest vinden. En om nou mijn leven te wagen voor een paar foto’s op een niet-verlaten spoor leek me ook wat overdreven.

Wat vind jij van mijn hondjesprintje? Te blij, of leukt deze juist de outfit op?

 photo Outfit-Hondjes2.jpg
 photo Outfit-Hondjes4.jpg
 photo Outfit-Hondjes5.jpg
 photo Outfit-Hondjes1.jpg
 photo Outfit-Hondjes3.jpg
 photo Outfit-Hondjes7.jpg
 photo Outfit-Hondjes6.jpg
She Inside trui (kun je hier vinden)
New Yorker broekje
eBay laarzen
H&M muts
Six oorbellen


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties