logo
21 March 2013

Outfit – Stippels en smiley’s

Gepost in mijn outfits

Heerlijk: roze, geel, smiley’s en stippeltjes. Kun je het nog meer “Suz” maken? I don’t think so. Toch is het niet echt mijn handelsmerk dat ik erbij loop als een wandelende zuurstok, dus heb ik mijn meest oncharmante (dat is eigenlijk niet het goede woord, maar ik bedoel dat hij niet heel vrouwelijk is) blazer erbij aangetrokken om het geheel allemaal niet te zoetsappig te maken. En tada: een outfit in balans!

Ik hoef dan geen drie longsleeves meer onder het jurkje aan, op en top voorjaar is het toch ook nog niet. Vandaar dat ik dikke, zichtbare sokken draag. Zichtbaar ja, want de sokken zijn meer ‘stylish’ bedoeld dan dat ik ze graag aan wilde om warm te blijven. Ik vond het grijs van de sokken leuk matchen met de visgraadjas/blazer, waar ook grijs in zit verwerkt. Zonder dat dat grijs uit de jas terug zou komen, lijkt het voor mijn gevoel net of dat de blazer zwart hoorde te zijn (om te matchen bij de legging en schoenen), maar nou eenmaal grijs is. Bovendien: de stippeltjes op mijn jurkje zijn ook grijs en niet zwart (voor de ‘geel met zwart is voor bijen’-lezeressen: je moet je dus even inhouden).

You probably either hate them or love them: de smiley’s. Wat wordt het in jouw geval?

 photo Outfit-Stippelsensmileys3.jpg
 photo Outfit-Stippelsensmileys7.jpg
 photo Outfit-Stippelsensmileys4.jpg
 photo Outfit-Stippelsensmileys2.jpg
 photo Outfit-Stippelsensmileys1.jpg
 photo Outfit-Stippelsensmileys6.jpg
 photo Outfit-Stippelsensmileys5.jpg
Bershka jurkje
Boohoo legging (kun je hier vinden)
Mango blazer/jas
Pieces sokken
C&A schoenen
Lanvin at H&M sjaal
H&M haardonut (kun je hier vinden)


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties