logo
5 March 2013

Piercings in VOGUE

Gepost in fashion, overig

Als ik VOGUE opensla dan weet ik dat ik geïnspireerd en opgevoed zal worden op het gebied van mode, kunst en verwanten. Daarom was het eerlijk gezegd best gek toen ik er een onderwerp in aantrof waarvan ik zoveel van wat er in het artikel stond al wist.

 photo PiercingsinVOGUE1.jpgSommigen zullen het wel weten: dat ik een liefhebber van piercings ben. Voor mij zijn piercings een soort sieraden en toch ook weer niet: het is lichaamsverfraaiing, maar ik vind ze niet mooi op de manier waarop ik bijvoorbeeld een ketting mooi kan vinden. Ik vind ze edgy en ik vind ze bij mij passen.

Ik ben blij dat VOGUE met dit artikel in hun maartnummer piercings weer wat verder uit het stereotype hokje trekt waar ze toch nog voor een stukje inzitten en dat zij piercings zien als iets wat bij mode en kunst hoort: voor mij geldt hetzelfde. De modebijbel inspireert vast mensen tot het zetten van een piercing, maar als je die beslissing eenmaal hebt genomen zou ik je verdere informatie toch niet uit een (hét) modeblad halen (net als mode niet in zes zinnen samen te vatten valt, vallen ‘Piercings in de praktijk’ dat ook niet): bezoek een goede piercingshop.

 photo PiercingsinVOGUE2.jpg
 photo PiercingsinVOGUE4.jpg
 photo PiercingsinVOGUE5.jpg
 photo PiercingsinVOGUE6.jpgHoud jij van piercings?


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties