logo
3 March 2013

Poesje mauw

Gepost in fashion

Wanneer dieren en mode samenkomen vind ik dat natuurlijk erg leuk: niet alleen in de vorm van printjes, oortjes of faux fur, ook in de vorm van liefdadigheid!

Deze shirts van dweezilsfriend hebben zowel een dierenprintje als dat ze aan liefdadigheid doen. Of beter gezegd: dat doe jij, als je ze koopt. Per shirt gaat namelijk 10% van de verkoopprijs naar de Poezenboot in Amsterdam. Hier worden ‘afstandskatten’ opgevangen door vrijwilligers.

 photo dweezilsfriendshirt-shypussy1.jpg
Shy pussy – €34,95


 photo dweezilsfriendshirt-dancingcatoflove.jpg
Dancing cat of love – €29,95Het eerste shirt is het jubileumshirt van het merk (ze bestaan vijf jaar dit jaar) en – misschien herkende je haar al- ontworpen door Tatum Dagelet. Als ík mocht kiezen zou ik echter voor het tweede shirt gaan: ik vind de staart zo mooi gedaan!

De shirts vind ik aan de dure kant, maar aangezien ze meer een liefdadigheidsproject (het shirt wordt tevens ecologisch verantwoord geproduceerd) zijn dan geweldige mode, vind ik deze wel begrijpelijk. Én voor kattenliefhebbers niet onoverkomenlijk, lijkt me, want zij slaan twee vliegen in één klap! Je liefde voor de kat uitdragen aan de buitenwereld én er ook gelijk een stel helpen: dat is een leuke deal, lijkt me.

Zou jij een shirt van dweezilsfriend kopen?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties