logo
25 April 2013

Als het Internet mijn kledingkast was, droeg ik vandaag…

Gepost in fashion
Als ik het hele world wide web ter beschikking had, zou ik de items uit deze post wel bij elkaar willen dragen. Een outfit die niet per se goedkoop (the sky mag tenslotte the limit zijn), maar wel te betalen is (want onnodig duur doen is nergens voor nodig, toch?).

Ik ben helemaal niet zo’n ekster, helemaal niet zo van de blingbling. Echter, toen ik Clarks tegenkwam met Swaróvski werd ik er wel even ééntje hoor: excusez-moi! Je kunt veel van Clarks zeggen – dat ze lekker lopen bijvoorbeeld, dat wilde je zeggen toch?-, maar niet dat ze zo glamorous zijn. Swarovski brengt daar in één klap verandering in. De virtuele outfit is deze keer dan ook om de schoenen heen ‘gebouwd’.

 photo 5inchandupfornellyrustknitblackalshetinternetmijnkledingkastwas.jpg
5 inch and up for Nelly – €20,95


 photo supertrashposycaprimiddestroyedpantsalshetinternetmijnkledingkastwas.jpg
Supertrash – €109,95


 photo clarksdesertbootswarovskihypebazaaralshetinternetmijnkledingkastwas.jpg
Hype Bazaar – €174,95


 photo fiorellibehappyhandtaszwartzalandoalshetinternetmijnkledingkastwas.jpg
Fiorelli – €79,95


 photo mariafrancescapepeearringssilverasosalshetinternetmijnkledingkastwas.jpg
Maria Francesca Pepe – €32,83Weer een vrij zwarte outfit, hè? Je zou bijna zeggen dat ik mezelf niet ben. Toch zie ik het wel zitten: dit samen dragen. De outfit heeft de jeans echt nodig om het zwarte vlak wat te breken; ik weet dat een capri model een beetje fout is (“driekwartbroek” klinkt nou eenmaal niet zo sexy), maar ik vond deze broek in deze outfit wel de juiste hoeveelheid ‘stoer’ toevoegen. Mijn benen zal madame Supertrash er niet veel langer op laten lijken, maar met mijn gemiddelde lengte heb ik nog nooit de behoefte gehad mijn lengte “optisch te faken”.

De oorbellen zijn zowel stoer, als dat ze dezelfde soort stras hebben als op de schoenen zit. Ik zag ze tijden geleden al eens bij Charlotte langs komen en vond ze toen al erg gaaf. Leuk om ze nu eens in een denkbeeldige outfit te verwerken!

En ohja: ik ergerde me echt aan de merkjes die op alle tassen staan toen ik een tas bij deze outfit zocht. Misschien zijn ze begrijpelijk, maar in ieder geval echt niet cool wat mij betreft!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties