logo
14 April 2013

De gezelligste kledingkast die ik ooit heb gezien

Gepost in fashion

Via mijn beeldscherm heb ik al heel wat kledingkasten gezien. Mooie, gestyleerde, ontworpen, gesorteerde, dure, jaloersmakende kledingkasten. Geweldig om te bekijken, maar nooit waren ze zo gezellig als die van de zusjes Beckerman. Ik zou mijn kledingkast met niemand willen ruilen, maar als het met deze blonde tweeling mocht en kon… dan zou ik zeker nog een nachtje over die uitspraak van mezelf slapen.

 photo beckermanthecoveteur2.jpg
 photo beckermanthecoveteur.jpg
 photo beckermanthecoveteur4.jpg
 photo beckermanthecoveteur5.jpg
 photo beckermanthecoveteur3.jpg
 photo beckermanthecoveteur6.jpgNiet alleen hun kledingkasten, garderobe, kamer (en hondjes, maar die staan niet op deze foto’s) zien er zo gezellig uit: de dames zelf ook! Wanneer je alle foto’s bekijkt, zul je bovendien nóg meer interieurinspiratie opdoen. Zoals de hangertjes die in de gordijnen hangen: geweldig toch?

En ja, ik weet heus wel dat deze kamer ook best gestyleerd, gesorteerd en een beetje meer jaloersmakend is gemaakt voor de foto’s, maar dat vergeet ik maar gewoon even.

En? Zou jij willen ruilen?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties