logo
17 April 2013

De leukste sokken die ik ooit heb gezien

Gepost in fashion

Jullie weten dat ik fan ben van de sokken van Happy Socks, toch? Laatst droeg ik ze hier nog, maar ook als ik ze niet zichtbaar draag word ik vrolijk van de patroontjes en kleuren van Happy Socks in mijn sokkenla.

Voor deze keer maakt mijn sokkenliefde (het klinkt nu net of ik heel wild word van sokken, maar dat valt dan weer reuze mee) even een uitstapje naar een winkel die me óók heel dierbaar is: H&M. Ik kwam namelijk H&M sokken tegen die zó ontzettend schattig zijn dat ik ze jullie niet kon onthouden. Het doorzichtige materiaal maakt de sokken wat mij betreft een perfect accessoire voor de zomer.

 photo hampmsokkenanywho.jpg
 photo hampmsokkenhanna.jpgSorry Happy Socks: dit zijn de leukste sokken die ooit heb gezien. Zelfs de schattige sokken van Tally Weijl gaan het voor mij niet van deze winnen.

Helaas heeft H&M laten weten dat de sokken niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Dát is nou jammer!

Wat vind jij van de sokken? Zou jij ze als accessoire of alleen onzichtbaar dragen?


Bronnen foto’s:

Hanna Stefansson / anywho

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties