logo
24 April 2013

De mooiste outfits met… – Ronde glazen

Gepost in fashion

Tegenwoordig is er niet meer één model zonnebril die die zomer overheerst: er zijn altijd meerdere modellen naast elkaar die de modetoon voeren. Toch heb ik het idee dat de ronde glazen, net als vorig jaar, dit jaar weer erg in trek zijn. Ik zie ze al veel en zal ze alleen nog maar meer zien, of ze nou groot rond of klein rond zijn. Deze trend is volgens mij een logisch vervolg op een paar zomers geleden, toen alle brillen groot en vierkant was. Nu zijn ze rond, vaak wat kleiner en dus… John Lennon!

Ik moet eerlijk zeggen dat mij een model zonnebril niet zoveel uitmaakt: het enige dat geldt voor mij is ‘hoe gekker en groter, hoe beter’. Ik heb ook heus wel wat kleinere modellen, zoals deze, maar daar sprak de kleur me dan weer van aan. Zonnebrillen mogen wat mij betreft dus lekker uitgesproken zijn en verder kan ik net zo enthousiast worden van een rond als van een vierkante bril, wat de trend ook is.

Het montuur is dat soms, maar ronde glazen opzich zijn niet uitgesproken: je kunt ze overal bij dragen en overal bij opzetten. Een makkelijker accessoire dan een basic montuur met ronde (of een andere vorm…) glazen zonnebril is er dan, volgens mij, ook niet.

 photo 1rondeglazenshewearsfashion.jpg
 photo 2rondeglazenweworewhat.jpg
 photo 3rondeglazentheurbanspotter-1.jpg
 photo 4rondeglazenangelinablick-1.jpg
 photo 5rondeglazentheblondesalad-1.jpg
 photo 6rondeglazenthecaplook-1.jpg
 photo 7rondeglazendansvogue-1.jpgIk vind die van Elena Perminova natuurlijk heel mooi, maar ook een beetje als uit een sprookje en niet echt realistisch. Mijn volgende favoriet zou de één na laatste of de laatste outfit zijn. De één na laatste omdat ik het felblauw geweldig vind en de laatste omdat ik het totaalplaatje goed vind kloppen en de outfit lekker eigengereid is.

Wat vind jij van ronde glazen? Bij welke outfit vind je ze het leukste staan?


Bronnen foto’s: 

She Wears Fashion / WEWOREWHAT / THEURBANSPOTTER / Angelina Blick / The Blonde Salad / THECABLOOK / dansvogue 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties