logo
1 April 2013

Dít doe je bijvoorbeeld deze Tweede Paasdag

Gepost in overig

Weer eens naar de sportschool (en daarbij gelijk deze post nog eens lezen)! Ze zijn niet allemáál open vandaag, maar die van mij in ieder geval wel. Anders is trouwens nog nooit iemand ziek geworden van Meneer Buitenlucht.

 photo tweedepaasdagsportensomeonewhoisbusierisrunningrightnow-kopie.jpgJuist vandaag is een geschikte dag om te sporten omdat het meeste familiebezoek gisteren is geweest en er vandaag niet geweldig veel te doen is (of vergis ik me daarin?). Druk zijn kan daarom haast geen excuus zijn vandaag.

Tóch weet ik mezelf onder mijn eigen tip uit te lullen: ik ga namelijk aan de brunch met familie (en gisteren, toen ik dat niet deed, was de sportschool lekker wél dicht).

Wat is jouw excuus? Wat doe jij vandag?


Bron afbeelding.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties