logo
6 April 2013

Dressrepublic.nl – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Het was alweer een tijdje geleden dat ik over Dressrepublic.nl had geschreven en dus vond ik het leuk jullie weer eens te wijzen op deze webshop. Ze hebben er op dit moment vooral leuke rokjes, jurkjes en blousjes vind ik, in veel verschillende stijlen. Van de items hieronder zijn bijvoorbeeld de galaxy shorts wat stoerder, het blousje wat netter en het mintgroene jurkje wat lieflijker.

Een nadeel vind ik dat de prijzen aan de hoge kant zijn; voor mijn gevoel de laatste tijd meer dan eerder. Ik vind €29,95 voor de galaxy shorts redelijk, maar €42,95 voor een relatief simpel, mintgroen jurkje vind ik veel. Gelukkig hebben ze in de webshop bijna altijd dingen afgeprijsd. Zoals nu het skater dress jurkje: een simpel jurkje, maar met een heel leuk model, dat heel veelzijdig is en na de afprijzing niet zo duur (al was hij hier in de tijd nóg goedkoper).

 photo DressrepublicnlMijnfavorieten.jpg
V.l.n.r.: Puff sleeve dress, €36,95 / Galaxy shorts, €29,95 / Feather dress, €39,95 / Skater dress, €24,95 / Mint dress, €42,95 / Print blouse, €29,95Anders aan Dress Republic ten opzichte van andere webshops is dat ze de Pre Order service aanbieden. Dit betekent dat je items al kunt bestellen voordat ze op voorraad zijn. Je moet daarom wat langer wachten op je bestelling, maar ter compensatie krijg je korting. Ik vind dit jurkje uit deze pre-order selectie heel erg leuk.

Verder staat Dress Republic nog bekend om haar assortiment Casio horloges. Ik heb er zelf geen, maar vind ze wel erg gaaf (de Duotone Retro!). Zowel hun Pre Order selectie, als hun Casio en Too late horloges heb ik niet meegenomen bij het selecteren van mijn favorieten.

Verzendkosten binnen Nederland bedragen bij Dress Republic €4,95 (en zijn gratis als je voor minimaal €80,- bestelt). Je bestelling naar België laten verzenden kost €6,95. Betaalmogelijkheden zijn er via Klarna, Paypal, iDeal en overboeking.

Wat vind jij van Dressrepublic.nl? Wat vind je het leukste item van mijn favorieten?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties