logo
24 April 2013

Outfit – À la Isabel

Gepost in mijn outfits

Het Western-/bloemenprintje van Isabel Marant was één van de trends van afgelopen winter, terwijl deze romantische print eígenlijk veel beter bij de lente en zomer past, denk ik. Eerlijk is eerlijk: de trend was afgelopen winter dan ook vooral zichtbaar bij de ‘mode incrowd’ en zal deze zomer pas ‘het grote publiek’ bereiken, vermoed ik. Winkels als Primark, waar dit blousje vandaan komt, maken de print in ieder geval mógelijk voor het grote publiek en aangezien de print heel draagbaar en toegankelijk is, denk ik dat deze best best opgepakt zal worden.

Ik wilde zowel wat van het Western- als het romantische gehalte van de print terug laten komen in mijn outfit met dit blousje. Dat eerste deed ik door middel van de stoere laarzen en het riempje en het tweede door middel van het haarbandje en de fleurige broek. Ik denk dat de outfit goed in balans is en ik vind hem daardoor ook geslaagd. Ook al zit mijn haar de helft van de tijd over het spannendste deel van het blousje: dat hoort bij de romantische nonchalance wat mij betreft.

Ben je het met me eens?

 photo Outfit-AgravelaIsabel2.jpg
 photo Outfit-AgravelaIsabel4.jpg
 photo Outfit-AgravelaIsabel1.jpg
 photo Outfit-AgravelaIsabel6.jpg
 photo Outfit-AgravelaIsabel3.jpg
 photo Outfit-AgravelaIsabel5.jpg
 photo Outfit-AgravelaIsabel7.jpg
Primark blouse
broek uit Zweden
H&M laarzen (kun je hier vinden)
H&M Divided haarbandje
New Look riempje (kun je hier vinden)


 Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties