logo
29 April 2013

Outfit – Poppetje

Gepost in mijn outfits

Weet je dat ik echt bijna allergisch ben voor mensen, hoofden, gezichten op mijn kleding? Alle soorten en maten kleding heb ik in mijn kast hangen, maar op een hoofd of persoon kon je mijn kledingkast niet betrappen. Tot nu… zoals je ziet heb ik een jurkje met een poppetje (aan).

Een jurkje dat, ondanks mijn lievelingskleur geel, vrij erg buiten mijn ‘comfort zone’ ligt. Door dat poppetje dus, maar ook doordat hij nogal kort is. Zoals ik al schreef voel ik me niet gemakkelijk bij lage decolleté‘s of korte rokjes. Ik had, toen ik dit jurkje net aanhad, dan ook continu het gevoel dat ik in mijn blote kont liep. Nu moet ik eerlijk zeggen: bukken is er in dit jurkje, met mijn 1.71, inderdaad niet bij (tenzij je Hotter than my daughter-taferelen wilt), maar verder moet ik me niet aanstellen. Van dan maar door je hurken gaan is immers nog nooit iemand dood gegaan, toch? Staand bedekt het She Inside jurkje mijn billen prima en door de korte lengte lijken mijn benen lekker lang. Kijk: ieder nadeel heb z’n voordeel.

Waarom ik dit jurkje dan eigenlijk leuk vind, met een allergie erop en uit een fobische lengte bestaand? Omdat ik het léuk vind met kleding buiten mijn comfort zone te gaan. Omdat ik het léuk vind aparte dingen te dragen, want dat is dat jurkje zeker. En oké: omdat ik al gauw blínd word van verliefdheid als ik geel zie.

Wat vind je? Zie ik er een beetje ‘poppig’ uit?

 photo Outfit-Poppetje1.jpg
 photo Outfit-Poppetje2.jpg
 photo Outfit-Poppetje6.jpg
 photo Outfit-Poppetje3.jpg
 photo Outfit-Poppetje7.jpg
 photo Outfit-Poppetje4.jpg
 photo Outfit-Poppetje5.jpg
She Inside jurkje (kun je hier vinden)
Coolcat blazer
ASOS schoenen (kun je hier vinden)
Neo Vision Eyewear bril (kun je hier vinden)


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties