logo
23 May 2013

5x fashion seen by others – Paraplu, Fair trade sieraden, toffe tuinbroeken en meer

Gepost in fashion
Je kunt het maken, kopen, creëeren of vinden. Het heeft met kleding en/of mode te maken. Ik vind het het delen waard. Een andere site heeft erover geschreven. Dat zijn de criteria voor de tips in 5 x fashion seen by others.

Ook deze week heb ik weer vijf leuke links gevonden!

‘Fuck the rain’ paraplu (as seen by ILFN
 photo fucktherainparaplu-1.png
Als we ooit massaal ‘fuck the rain’ willen zeggen, dan wel nu volgens mij. Komt mooi uit, want deze paraplu steekt een middelvinger voor je op.


De leuke, heel betaalbare webshop Online Fashion Boutique (as seen by Lisanneleeft.nl)
 photo onlinefashionboutiquewebshop-1.jpg
Van leuke, heel betaalbare webshops (die ook nog enigszins origineel zijn, het liefste) word ik blij. Zo ook van Online Fashion Boutique. Het is het zeker waard een kijkje te nemen! Om vervolgens op bovenstaande link naar Lisanneleeft.nl te klikken, want daar kun je shoptegoed winnen.


Fair trade sieraden van Made (as seen by Naoki.nl
 photo fairtradesieradenmade-1.jpg
Ik krijg wel eens de vraag of ik (meer) aandacht wil besteden aan fair trade/milieubewuste merken. Best wel hoor, als ik er wat meer verstand van had. Natuurlijk zou ik me er meer in kunnen verdiepen, maar er voor weinig geld er leuk uit zien is en blijft meer mijn expertise dan er milieubewust leuk uitzien. Echter, als ik via posts van andere aandacht kan besteden aan fair trade merken dan doe ik dat graag. Bij deze: het sieradenmerk Made is er één.


Toffe tuinbroeken bij Nasty Gal (as seen by Amanda Berg)
 photo toffetuinbroekennastygalamandaberg-1.jpg
Alweer een tuinbroek, net als de vorige keer! Dit keer zijn het er zelfs vier. Vier toffe tuinbroeken van Nasty Gal. Bij deze webshop is het niet goedkoop, maar vind je wel dingen voor wie iets ‘anders dan de standaard’ wil. Ik bedoel: de tuinbroeken van H&M, River Island, Zara, etc. heb ik inmiddels al heel vaak voorbij zien komen. Deze nog niet!


Een ketting gebruiken voor een clutch (as seen by Glitter ‘n Glue)
 photo diydecoratingclutchwithnecklace.jpg
Heb je nog een ketting liggen die je niet (meer) draagt? Haal hem uit elkaar en plak hem ergens op! In deze post plakken ze hem op een clutch, maar een andere tas (of misschien zelfs wel kledingstuk?) kan vast ook. Over milieubewust gesproken: dat is nog eens cool recyclen!Ga je iets met (één van deze) 5 dingen doen?


Alle credits gaan naar de bronnen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties