logo
6 May 2013

A Touch Of Fashion – De vrijmarkt op met Koninginnedag

Gepost in fashion
Eén keer in de twee weken neem ik op maandag het stokje tijdelijk van Vera Camilla herself over en voeg ik ‘a touch of fashion’ toe aan veracamilla.nl. Vandaag is het weer zover en lees je over mode op het leukste beautyblog van Nederland, veracamilla.nl, in A Touch Of Fashion!

Even iets anders dan de jurken van Máxima: de vrijmarkt. Ik weet het, de vrijmarkt is er ieder jaar en kroningsjurken niet, maar toch: over die jurken heb je ondertussen wel genoeg gelezen waarschijnlijk. Een hoop van jullie waren nieuwsgierig geworden hoe het was op de vrijmarkt nadat ik mijn outfit van afgelopen dinsdag postte. In deze A Touch Of Fashion krijg je het antwoord.

 photo ATOFDevrijmarktopmetKoninginnedag.jpgKlik op de afbeelding om de nieuwe A Touch Of Fashion te lezen!


Foto door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties