logo
1 May 2013

De rollen omgedraaid – Saskia tijdens Kroningsdag

Gepost in overig, persoonlijk
In De rollen omgedraaid laat ik één van mijn fotografen voor de camera staan, en sta ik erachter: we draaien de rollen om.

Ook mijn zusje was gisteren in Utrecht en ook zij was er “in stijl”. Sas was -net als ik- niet weken vantevoren met haar Koninginnedag outfit bezig, maar kwam maandagavond laat combinatie na combinatie aan mij laten zien om door mij te laten jureren. Want ze is dan niet de grootste oranje fanatiekeling, ze is al helemáál niet iemand ‘die niet meedoet’ en dus zou ze hoe dan ook in iets rood/wit/blauw/oranjes verschijnen.

Waar ik ‘nee’ tegen zei, toen ik jureerde? Al het oranje in je garderobe blindelings bij elkaar aantrekken: dat is geen succes, wat mij betreft. In plaats daarvan kies je gewoon de beste combinatie uit het rood, (donker) blauw, wit en oranje wat je hebt: simple as that. In mijn geval, en ook Sas’ geval, was die keuze helemaal niet zo uitgebreid. Zo weinig keus vind ik voor een dagje best leuk: het maakt creatief en is lekker overzichtelijk.

Zonder de strik vind ik haar outfit niet erg Koninginnedag, mét natuurlijk zeer zeker. Staat ie haar niet schattig?

 photo Derollenomgedraaid-SaskiatijdensKroningsdag4.jpg
 photo Derollenomgedraaid-SaskiatijdensKroningsdag3.jpg
 photo Derollenomgedraaid-SaskiatijdensKroningsdag6.jpg
 photo Derollenomgedraaid-SaskiatijdensKroningsdag2.jpg
 photo Derollenomgedraaid-SaskiatijdensKroningsdag1.jpg
 photo Derollenomgedraaid-SaskiatijdensKroningsdag5.jpg
 photo Derollenomgedraaid-SaskiatijdensKroningsdag7.jpg
Only blouse
Coolcat broek
Sacha schoenen
onbekende strik


Foto’s door mij.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties