logo
3 May 2013

Fashion crush – Geknoopte ketting

Gepost in fashion
In Fashion crush zie je een trend, persoon, merk, print, kledingstuk of kleur uit de mode- en/of beautywereld waar ik op dit moment helemaal weg van ben.

Toen ik deze ‘geknoopte’ ketting tegenkwam tijdens één van mijn rondes op het Internet, had ik meteen een crush. Ik vind de knoop ‘m vrouwelijk maken (deze doet me denken aan het ‘infinity’ teken wat met liefde enzo te maken heeft) en het materiaal van de ketting juist weer lekker edgy. Toen ik erover na ging denken kon ik echt een hele hoop symboliek bij dit sieraad bedenken. Zo zie ik in de ketting iemand die ‘uit elkaar is gevallen’ en in de knoop zit. Maar ook iemand die uit allemaal verschillende kanten bestaat die uiteindelijk altijd samenkomen.

Een beetje ver gezocht van mij misschien, maar ik vind het wel wat hebben: zo’n sieraad waar je gelijk allerlei beelden en associaties bij hebt.

 photo phaseeightkettingfashioncrushgeknoopteketting.jpg
 photo phaseeightkettingfashioncrushgeknooptekettingveraf.jpgDe ketting is hier te koop bij de Engelse webshop Phase Eight en kost €34,-. Verzending naar Nederland bij deze webshop bedraagt nog eens €12,- extra.

Wat vind jij van de ketting?

 

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties