logo
9 May 2013

Is blauw het nieuwe zwart?

Gepost in beauty

Die zin is onzin natuurlijk: “Is … het nieuwe zwart?”, want zwart blijft altijd zwart en zal altijd haar essentiële plek houden in de mode.

Máár, dat wil niet zeggen dat zwart de enige is ‘in de markt’ natuurlijk. Zo lijkt, na verschillende andere 80s en 90s trends, de blauwe (in plaats van zwarte) mascara terug te komen. Vorig jaar was dit al op de catwalk te zien (zie ook deze post), maar ik heb daar op straat verder weinig van gemerkt. Zou dat deze zomer anders zijn?

 photo isblauwhetnieuwezwartblauwemascaraelsaekman.jpgIk vind persoonlijk blauwe mascara mooi wanneer de rest van je gezicht heel ‘clean’ is, als op bovenstaande foto. Zo springen je wimpers er lekker catchy uit. Echter, zodra je met andere kleuren (op lippen of ogen) gaat werken in je gezicht, wordt blauwe mascara volgens mij altijd too much.

Blogger Sabrina gaf al eens outfit advies, wanneer je blauwe mascara zou combineren.

Ik ben benieuwd of jij dit zou dragen! Durf je de strijd aan tegen de ‘foute associaties’ die blauwe mascara heeft?


Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties