logo
10 May 2013

Me optimistisch kleden

Gepost in fashion

Eerlijk gezegd vind ik dat ik me optimistischer kleed dan dat ik ben. Ik denk dat de kleur in mijn stijl veel van mijn pessimistische gedachtes compenseert. Gelukkig merk ik dat de twee langzaam naar elkaar toegroeien: mijn stijl is niet meer zó kleurrijk als deze geweest is en mijn pessimistische gedachtes zijn niet meer zó pessimistisch als ze geweest zijn.

 photo monkismilemoresweaterstylescrapbook.jpgDeze trui, met ‘Smile more’ opdruk, zou het perfecte symbool zijn voor die ontwikkeling: hij is niet kleurrijk, maar wel optimistisch. Daarmee zou hij kunnen laten zien dat ik niet meer zoveel kleur nodig om me niet te pessimistisch te voelen en omgekeerd.

Ik vind teksten op kleding vaak nogal flauw, zoals ik al wel eens vaker heb geschreven, maar voor deze had ik graag een uitzondering gemaakt. Helaas is ie uitverkocht.

Kleed jij je optimistischer dan je bent? Of juist niet? Ik ben benieuwd!


Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties