logo
27 May 2013

Mooi weer, mooie aanbieding

Gepost in fashion

Hopelijk heb je vandaag even de tijd gehad om van het zonnetje te genieten. Wat waren we daar hard aan toe! Toch?

Vandaag is het niet alleen mooi weer, maar heeft Nelly ook (weer) een mooie aanbieding. Zoals je wellicht weet is Nelly daar een kei in – een selectie kleding of schoenen tijdelijk voor een spotprijsje aanbieden- en vandaag is het weer zover.

Deze schoenen kosten allemaal nog maar €9,95 of €19,95 (let op: tot woensdag 29 mei, 13:00 uur!). Dat betekent voor de meeste schoenen een korting van rond de 80%! Daar komen géén verzendkosten meer bovenop.

 photo nellyshoesexclusivejadegestippeldaanbieding.jpg
€19,95


 photo nellyshoessaygoholografischaanbieding.jpg
€19,95


 photo nellyshoeslaceyshoekantsandaalaanbieding.jpg
€19,95


 photo nellyshoeslorimetalenhakaanbieding.jpg
€9,95


 photo nellyshoesanniesatweekleurigehakaanbieding.jpg
€9,95Hierboven vind je een selectie van schoenen die ik aanraad (maar eigenlijk vind ik dat ze er allemaal mogen zijn).

De gestippelde schoenen zijn door het zwart/wit makkelijk te combineren, hebben een niet te hoge hak en zijn toch niet te degelijk. De holografische schoenen zijn echt eyecatchers en ongetwijfeld prachtig wanneer er een zonnetje op schijnt. De open, kanten schoenen lijken me geweldig op een zomerse bruiloft of verjaardag onder een zwierig jurkje, maar kunnen ook een fijne tegenhanger van een jeans zijn. En de zwarte pumps met tweekleurige hak én de zwarte pumps met metalen hak zijn een fijne basic zwarte pump met een special touch.

Dat is althans mijn beeld erbij. Welke schoenen uit de aanbieding vind jíj het mooiste? En hoe/wanneer zou je ze dragen?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties