logo
10 May 2013

Outfit – De tuinbroek

Gepost in mijn outfits

Het was hét kledingstuk wat ik verschrikkelijk vond als kind: de tuinbroek. Tot mijn vaders ongenoegen want ‘hij staat je zo leuk’. Zoveel jaar later draag ik hem in de herkansing en weer krijg ik vaders compliment: ‘Leuk gedaan, zo half open, staat lekker speels’.

Een nadeel van de tuinbroek: je kunt er, net als met een jumpsuit, niet zo heel veel mee combineren. Een t-shirt of trui eronder, schoenen erbij, eventeel nog een accessoire… dat was het wel? Deze outfit bestaat verder dan ook uit vrij weinig: mijn zeer geliefde cavia t-shirt van She Inside en mijn eveneens zeer geliefde All Stars, die hun beste tijd eigenlijk wel hebben gehad, maar waarvan ik stiekem hoop dat ‘hoe ouder, hoe beter’ voor ze geldt.

Een voordeel van de tuinbroek: je trekt ‘m aan en bent al driekwart klaar. Ook vind ik het wel leuk dat ik me de boerin erin ga voelen die ik de helft van de tijd al ben (met al dat gehuisdier van me, zie t-shirt). Ja: ik vrees dat de tuinbroek beter bij mijn leven past dan een galajurk. Zolang het een mooie is, vind ik dat trouwens hélemaal niet erg.

Wat vind jij van de tuinbroek? Iets voor jou?

 photo Outfit-Detuinbroek1.jpg
 photo Outfit-Detuinbroek6.jpg
 photo Outfit-Detuinbroek5.jpg
 photo Outfit-Detuinbroek2.jpg
 photo Outfit-Detuinbroek7.jpg
 photo Outfit-Detuinbroek4.jpg
 photo Outfit-Detuinbroek3.jpg
She Inside t-shirt (kun je hier vinden)
H&M Divided tuinbroek
Converse All Stars
Primark bump haarkam (hier kun je een look-a-like vinden)


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties