logo
13 May 2013

Outfit – Gaten in broek én shirt

Gepost in mijn outfits

Als we het hebben over comfortabel, dan is dít typisch een outfit waarin ik me comfortabel voel: wijder van onder, strakker van onder. De redelijk wijde broek met sneakers eronder is aan de boyish kant voor mij, maar mijn wavy haar en racerback top maakt dat goed. Denk ik. Want ook die niet zijn niet super vrouwelijk eigenlijk – dat is volgens mij niets in deze outfit- en tóch voelt alles wel in balans.

Ik draag een zonnebril van mijn favoriete zonnebril ‘stekje’: Neo Vision Eyewear. In de ‘retro’ sectie verkopen ze eyecatching, trendy, en/of divabrillen voor een klein prijsje. Mijn halve verzameling komt er vandaan.

Hoewel ik het leuk vind om af te wisselen – dan weer armen bloot, dan weer benen bloot– past dat eerste toch het beste bij me. Het tweede vind ik geloof ik wat vrouwelijker, maar ik vind de bovenkant van mijn lichaam mooier, dus voel ik me daar ook comfortabeler bij. Als we het over comfortabel hebben (en toen was het cirkltje weer rond…).

Wat vind jij van deze outfit? Iets te boyish voor mij of niet?

 photo Gateninbroekeacutenshirt1.jpg
 photo Gateninbroekeacutenshirt4.jpg
 photo Gateninbroekeacutenshirt6.jpg
 photo Gateninbroekeacutenshirt3.jpg
 photo Gateninbroekeacutenshirt2.jpg
 photo Gateninbroekeacutenshirt5.jpg
 photo Gateninbroekeacutenshirt7.jpg
H&M Divided racerback top
WE mesh top
Nelly jeans (kun je hier vinden)
Nike via eBay sneakers
Nelly ketting
Neo Vision Eyewear zonnebril (kun je hier vinden)


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties