logo
3 May 2013

Outfit – Hallo taille!

Gepost in mijn outfits

Zo ongemakkelijk als ik word van korte jurkjes en lage decolleté’s, zo heb ik geen enkele moeite met het laten zien van mijn middenrif. Ik ben het type vrouw (vrouw schrijft raar, maar ik moet/mag vrouw zeggen, toch?) waarbij vet op haar billen en benen gaat zitten. Ik heb zo’n vaag vermoeden dat, als ik vijfentwintig kilo zwaarder zou zijn, je m’n ribben nog zou kunnen tellen. Nou oké, dat is misschien overdreven, maar you get the point. Zo’n strakke taille heeft, net als alles, voor- en nadelen. Het nadeel is dat het ergens anders niet zo strak is, haha. Het voordeel is dat ‘ik wil een jurkje met een ontbloot middenrif aan’ nooit tot ‘kan ik dat wel hebben?’-gedachtes leidt.

Mocht je nou hetzelfde gebouwd zijn als ik en dit jurkje wel zien zitten: hij is van Primark, dus wie weet kun je hem bemachtigen door aan de win actie mee te doen.

Ik weet het: de print op print is druk. Toch besloot ik, na wat kritisch getwijfel voor de spiegel, dat ik het geheel wél vond kunnen en wél mooi vond.

Laat me weten of jij er ook zo over denkt!

 photo Hallotaille1.jpg
 photo Hallotaille2.jpg
 photo Hallotaille5.jpg
 photo Hallotaille7.jpg
 photo Hallotaille3.jpg
 photo Hallotaille6.jpg
 photo Hallotaille4.jpg
Primark jurkje
H&M blouse
onbekende panty
ZARA slip-on’s
H&M Man hoedje
H&M Trend zonnebril


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties