logo
9 May 2013

Outfit – Limoengroen

Gepost in mijn outfits

Of appeltjesgroen. Ik denk dat het groen van dit jurkje er ergens tussenin zit. Zoals beloofd laat ik jullie vandaag zien hoe ik ‘m combineer. Hij maakt me in ieder geval instant vrolijk, want ja: die kleur, die vorm, dat patroon… die dragen toch allemaal bij aan een zomergehalte?

Helaas bleek ook dit jurkje, over korte jurkjes gesproken, erg kort. Ik twijfel nog of ik ‘m te kort voor mij vind: ik kan ergens ook wel wennen aan wat dat met mijn benen doet. Ik zeg dan wel altijd dat ik niet per se langer hoef te lijken, nu ik zie het gebeuren vind ik het toch wel erg mooi. Ik zou zoiets echter nooit dragen met blote benen (hooguit op het strand ofzo).

Zonder bril vind ik mezelf er kleurrijk uitzien, mét bril vind ik mezelf net een clowntje lijken (wat al snel gebeurt als ik dit hoedje opzet). De ronde glazen, het bolhoedje, de kleuren… het oogt een beetje verkleed. Toch: als mensen spontaan naar me toe komen om te zeggen dat ik er zo vrolijk uitzie, wil ik best (voor één dag dan) een clowntje zijn.

Wat vind jij? Ook een beetje clownesk? Of lekker vrolijk juist?

 photo Outfit-Limoengroen2.jpg
 photo Outfit-Limoengroen3.jpg
 photo Outfit-Limoengroen4.jpg
 photo Outfit-Limoengroen7.jpg
 photo Outfit-Limoengroen1.jpg
 photo Outfit-Limoengroen6.jpg
 photo Outfit-Limoengroen5.jpg
She Inside jurkje (kun je hier vinden en hier vinden zonder mouwen)
Nelly schoenen
H&M Divided hoedje
H&M Fashion Against Aids bril
tweedehands sjaal


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties