logo
12 May 2013

Outfit – Schaakprint

Gepost in mijn outfits

Na er een paar keer over geschreven te hebben laat ik hem dan nu ook zelf zien: de schaakprint! Ik combineerde mijn She Inside jurkje met schaakprint met het door mij oh zo geliefde geel, omdat ik de blazer zo leuk bij het schaakprintje vind staan. Ik denk doordat de schaakprint zo vierkant is, terwijl de poedeltjes een ronde print vormen. Dat contrast vind ik leuk.

Verder vind ik leuk aan dit jurkje dat de print zo grafisch is en het model zo schattig: opnieuw contrast, opnieuw leuk. Ik combineerde het printje niet alleen met poedels, maar met nog meer dieren… zowel in de sneakers als in het kettinkje zitten konijnen. Toen de outfit zonder de ketting ‘af’ was, vond ik dat kettinkje een leuke ‘finishing touch’. Hij maakt de outfit wat mij betreft iets minder kinderlijke, op een bepaalde manier en ondanks het konijntje, en matcht leuk met de sneakers.

Wat vind jij van de schaakprint? En hoe ik de print gecombineerd heb?

 photo Outfit-Schaakprint3.jpg
 photo Outfit-Schaakprint2.jpg
 photo Outfit-Schaakprint4.jpg
 photo Outfit-Schaakprint1.jpg
 photo Outfit-Schaakprint6.jpg
 photo Outfit-Schaakprint7.jpg
 photo Outfit-Schaakprint5.jpg
She Inside jurkje (kun je hier vinden)
H&M Divided blazer
Asics sneakers
H&M ketting
Zalando Collection tas


Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties