logo
3 May 2013

Ready voor RiRi Woo?

Gepost in beauty

10 dagen geleden was het nog 10 nachtjes slapen. Die nachtjes zijn inmiddels omgevlogen en het is zover: Rihanna’s eerste make-up product voor MAC is verkrijgbaar! Het is de lipstick ‘RiRi Woo’, geïnspireerd op de al bestaande ‘Ruby Woo’. Dit schijnt de favoriete MAC lipstick van Rihanna te zijn.

Íets meer paars aan deze lipstick toegevoegd, waardoor deze iets donkerder is en iets meer richting plum gaat (maar dan ook echt íets), is daar ‘RiRi Woo’ geboren. Nog steeds een rode lipstick en daarom wat mij betreft een béétje saai als ik denk aan ‘Rihanna’, maar hij mag er zeker wezen.

 photo ririwoo.png
 photo rihannaririwoothesundaygirl.jpgOp de foto hierboven zie je de lipstick bij Rihanna (hoogstwaarschijnlijk, het is nooit officieel bevestigd voor zover ik weet).

De lipstick is als het goed is (maar dat kan nog wel eens wat verschillen bij MAC) vanaf nu, 3 mei, alleen online en in kleine oplage (!) verkrijgbaar via maccosmetics.nl voor €18,50.

Iets voor jou?


Bronnen foto’s: 

Bloggers  / The Sunday Girl

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties