logo
17 May 2013

Twee haardonuts onder elkaar

Gepost in beauty

Toen ik onderstaand kapsel tegenkwam dacht ik gelijk: ideaal voor dames met dik/veel/lang haar! Je haar over twee haardonuts verdelen vind ik een hele leuke, originele en praktische oplossing voor als je bij één donut veel haar ‘overhoudt’.

 photo tweehaardonutsonderelkaarhairromance.jpgIk heb zelf geen héél dik haar (meer) en héél erg lang is het ook niet, maar ik zou toch wel eens willen proberen of het me lukt… twee haardonuts onder elkaar dragen.

Of dit kapsel ook werkt voor dames met dunner/korter haar weet ik niet: ik denk dat je de beide haardonuts dan niet helemaal met haar kunt bedekken, maar proberen kan altijd natuurlijk. Als het niet lukt kun je altijd nog mini haardonuts gebruiken (geldt voor mezelf ook). Of één normale en één kleintje: ook leuk.

Bovenstaand kapsel is zonder haardonuts gemaakt, maar eeuh: laat mij het maar mét doen. Als je van rommeliger houdt kun je het zonder doen natuurlijk, en als je ballerina vingers hebt en geen donutondersteuning nodig heb ook natuurlijk, maar als ík met alleen mijn vingers een net knotje moet draaien wordt deze vroeg of laat toch rommelig.

Praktisch probleempje is dat ik maar één haardonut heb (naast mijn XL variant dan), maar dat is te verhelpen natuurlijk.

Wat vind je van dit kapsel?


Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties