logo
20 May 2013

Vergeten liefde

Gepost in fashion

Jammer aan bepaalde trends is dat níet-trends in de vergetelheid raken, vind ik. Overknee boots bijvoorbeeld. Een jaar of vijf geleden, als ik het goed schat, waren ze ineens enorm populair. Ik deed toen met veel plezier aan die populariteit mee, maar nu ze níet populair meer zijn is het echt niet zo dat ik ze minder mooi vind. Dat realiseerde ik me toen ik afgelopen weekend onderstaande foto’s tegenkwam.

 photo miroslavadumaoverkneebootscollagevintagestreetstylevergetenliefde2.jpg
 photo miroslavadumaoverkneebootscollagevintagestreetstylevergetenliefde.jpgOverknee boots waren een vergeten liefde van me. Onterecht!

Als je even goed nadenkt, heb jij dan een vergeten (mode)liefde?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties