logo
17 June 2013

5 dingen waar ik vorige week over had willen bloggen

De afgelopen week had ik vakantie, maar jéukten mijn handen soms om te bloggen. Over bijvoorbeeld…

Isabel Marant voor H&M. Dat allereerst natuurlijk; het was hét modenieuws van vorige week. Op dinsdag vond ik vrijwel niets anders dan berichten over deze nieuwe designersamenwerking in mijn Facebook en Twitter timeline. Ook ik slaakte even een gilletje toen ik het las: Isabal Marant is prachtig, draagbaar én duur. Een H&M collectie van deze ontwerpster klinkt dan ook hemels (er optimistisch van uitgaande dat de prijzen meevallen).

 photo 5dingenwaarikvorigeweekoverhadwillenbloggenisabelmarantpourhampm.jpgDe tweede LINDA. Meiden. Dat de LINDA. Meiden van vorig jaar niet bij één editie is gebleven was dan wellicht niet zo’n groot nieuws als Isabel voor H&M (het was ook geen nieuws, want het was al bekend dat er een tweede versie aan zou komen), leuk vond ik het wel. Zo leuk, dat ik hem – wat helemaal niet het plan was, want ik had nog een hoop oudere, ongelezen tijdschriften liggen- in één ruk heb uitgelezen toen ik thuiskwam nadat ik hem kocht. De nieuwe LINDA. Meiden ligt sinds 11 juni in de winkel en vanaf nu zal het tijdschrift, net als de andere LINDA. specials, twee keer per jaar verschijnen.

 photo 5dingenwaarikvorigeweekoverhadwillenbloggenLINDAMeiden2zomer2013-1.jpg– Dat de release van RiRi hearts MAC is uitgesteld. Je kunt niet alles een week van tevoren weten (niets eigenlijk, want wie heeft er garanties?) en dus hield ik er al rekening mee dat er iets in mijn posts niet (meer) zou kloppen, terwijl ik vakantie had. Het bleek de release van RiRi hearts MAC te zijn, die een week is uitgesteld (van 13 juni naar 20 juni) – zie hier. Sorry voor het ongemak!

Het begin van de zomersale. H&M is vaak één van de eerste, ZARA vaak één van de laatste, als het aankomt op de sale. Wat betekent dat, als H&M haar ‘SALE starts now’ banner op de site gooit, wat vorige week dinsdag gebeurde, de zomersale écht is begonnen. Yay!

 photo 5dingenwaarikvorigeweekoverhadwillenbloggenhampmzomersale2013.jpgDe faillisementsverkoop van Hype Bazaar. Vorige maand werd bekend gemaakt dat Hype Bazaar, met (mooie) schoenwinkels in Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen, failliet is. Zodoende moesten ze van hun mooie schoenen af. Dat laat een vrouw zich natuurlijk geen twee keer zeggen: wat was het druk, bij de start van de faillisementsverkoop, vorige week in Nijmegen! Ook in de filialen in Eindhoven en Den Bosch schijnt er faillisementsverkoop te zijn (geweest?). Later las ik dat de verkopen heropeningen zijn van de winkels, omdat Hype Bazaar een doorstart maakt.

Gelukkig heb ik toch een beetje mijn ‘ei’ kwijt gekund door vorige week de hele week door (af en toe) te Twitteren. Dat kon ik echt niet laten! Volg me je daar, dan wist je van het meeste van deze vijf dingen dan ook al af, waarschijnlijk (en anders wel via andere sites/media). Toch wilde ik graag even ‘bijpraten’ met jullie.

P.S. Niet te vergeten: GEFELICITEERD aan iedereen die vorige week hoorde dat ze geslaagd is voor haar eindexamen! Ik geloof dat ik me nog nooit zo opgelucht, goed, vrij en sterk heb gevoeld als toen ík slaagde en ik hoop dat dat voor jullie niet zo geldt.


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties