logo
14 June 2013

Een editorial waar ik ‘wow’ van zeg

Gepost in beauty, fashion

Iets waar ik heel erg van kan genieten: een shoot in een tijdschrift (oftewel editorial, pictures in a magazine that aren’t ads) die maakt dat ik hardop ‘wow’ zeg voordat ik het in de gaten heb. Dit was er zo één.

 photo eeneditorialwaarikwowvanzegallurerussiakendraspears2.jpg
 photo eeneditorialwaarikwowvanzegallurerussiakendreaspears.jpg
 photo eeneditorialwaarikwowvanzegallurerussiakendraspears3.jpg
 photo eeneditorialwaarikwowvanzegallurerussiakendraspears4.jpg
 photo eeneditorialwaarikwowvanzegallurerussiakendraspears5.jpgDe twee verschillende kleuren lippen, zoals op de eerste foto, heb ik ook eens gedragen in een ver verleden (het voelt langer geleden dan dat het is): hier. Van deze vijf foto’s zijn de bruin/gele lippen mijn favoriet: wauw!

Ik bekeek ze overigens gewoon op Internet, deze foto’s uit de Russische ‘Allure’ van juni. Heerlijk aan de technologie van tegenwoordig: wereldwijde (delen van) tijdschriften gratis en binnen handbereik hebben Nee, het is niet hetzelfde als met papier in bed liggen (wat ik het liefste doe voor ik slapen ga), maar je kunt niet alles hebben.

Vind jij deze foto’s ook zo gaaf?

P.S. Ook over dit onderwerp kun je een soort gelijke discussie  voeren: zouden we tijdschriften niet per definitie moeten kopen en zouden deze beelden dus eigenlijk niet via het Internet verspreid moeten worden? Ik denk in dit geval dat dat laatste wel moet kunnen en zelfs in het voordeel van de makers is, omdat het laten “lekken” van dit soort beelden volgens mij juist de verkoop van tijdschriften stimuleert. Wat denk jij?


Bron afbeeldingen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties